5 tipů na parádní vánoční dárky (nejen) pro manažery

Máte ve svém okolí úspěšnou osobu na manažerské pozici a přemýšlíte, co by pro ni mohlo být vhodným dárkem k Vánocům? Máme pro vás pár zajímavých tipů. Zapomeňte na nudná pera, kalendáře a vína, kterých každý rok manažeři dostávají spousty. Překvapte je letos něčím, co ještě nemají či co si užijí po náročném dni v práci.

 

Ať si to nemusí zapisovat za uši

Taková každoroční stálice mezi dárky je diář. Ale pozor, pro muže a ženy na vyšších pozicích nestačí jen tak ledajaký! Na trhu najdete nepřeberné množství provedení, barev a zaměření. Pro manažery jsou vhodné business diáře, které mají trochu jiné členění a hlavně plánovací část. Pokud chcete něco opravdu speciálního, můžete jim nechat udělat diář na míru u Brašnářství Tlustý. Určitě už jste slyšeli i o diářích vyhlášených značek jako jsou Moleskine, Doller nebo Cleverminds, s těmi nikdy nešlápnete vedle.

 

Doplňky stravy přímo pro manažery

Poslední tip se zaměřuje na zdraví a efektivitu. Mindflow nabízí přírodní doplňky stravy ve speciální sadě právě pro manažery. Balíček obsahuje velmi oblíbený Mindflow Stress Free, který zahání stres a pomáhá navodit pocit uvolnění, Mindflow Focus (také v Decaf verzi), který vás okamžitě nakopne a Mindflow Hangover, oceňovanou pomoc po náročném firemním večírku. V rozšířené verzi najdete ještě Mindflow Drive pro potlačení únavy během řízení třeba na pracovní schůzku přes půl republiky. 


Práce bylo hodně, teď zábava

Manažeři i manažerky mají často velmi nabitý program a zapomínají na sebe. Na péči o své tělo a mysl. Pokud je obdarovaným někdo velmi blízký a můžete si dovolit hodnotnější dárek, co mu či jí tedy pořídit pobyt v lázních nebo wellness hotelu? Nabídka je velmi pestrá. Doporučit můžeme třeba resort Svatá Kateřina, Chateau Mcely, Carlsbad Plaza, Chateau Herálec, Alchymist Grand Hotel nebo Grandezza Hotel. Speciální tip pro pány jsou pivní lázně, kde mohou rozjímat v dřevěné kádi plné horké vody s chmelovými přísadami a krýglem piva v ruce.

Netradiční peněženka? I to je možné.

Dalším dárkem, který vás možná hned napadne je peněženka. I tu lze pojmout netradičně. Česká firma Made 2B Unique vytvořila neuvěřitelně minimalistickou koženou peněženku, kterou si sami složíte. Takový minimalismus se bude líbit také ženám, proto mají v nabídce různá barevná provedení. Pokud si obdarovaný na minimalismus nepotrpí, můžete mu nechat vyrobit koženou peněženku s logem jeho společnosti či vyrytými iniciály. Dobrou zprávou je, že originální peněženku s personalizovanou úpravou může dostat i vegan, a to z koženky. Unikátní peněženky najdete také na webu sdružujícím šikovné české kreativce – Fler.cz.

Buď v suchu

Velká vychytávka nejen pro manažery – česká značka CityZen uvedla na trh speciální trika, která nepropouštějí pot na svůj povrch. Tedy i když se zpotíte, nikdo nic nepozná. Ale hlavně i vy jste stále v suchu! Takové triko se perfektně hodí do práce, pod košili, ale i na normální chození či sport.



Ať nakonec pořídíte svým blízkým cokoliv, přejeme vám šťastně a pohodově strávené vánoční svátky v kruhu rodinném.