5 tipů na dárky, které by si přál pod stromečkem najít každý student

Čím na Vánoce potěšíte školou povinné členy rodiny nebo kamarády? Připravili jsme pro vás několik zajímavých tipů, abyste svým blízkým letos mohli nadělit něco opravdu parádního.

Aby se doma lépe učilo

Koronavirus zasáhl do školní výuku a většina studentů byla odkázaná na dálkovou výuku. Bohužel jeden nikdy neví, kdy se ocitne v karanténě, anebo se znovu vrátí online vyučování. Proto není od věci mít doma takovou vychytávku jako je skládací stolek pro notebook, kterým si vytvoří skvělé učící a pracovní místo každý student kdekoliv a kdykoliv. Vhod přijde také studujícím, kteří si zároveň přivydělávají prací na home office. Skládací stolek seženete na většině známých e-shopů s elektronikou.

 

Produktivita v přírodní tobolce

Soustředěnost a potřeba zahnat únavu je pro studenty hlavně ve zkouškovém období velmi důležitá. Rozhodně je tedy potěšíte studijním balíčkem přírodních doplňků stravy Mindflow, sestaveným pro jejich potřeby. Obsahuje Mindflow Focus (i v Decaf verzi) pro okamžitou podporu soustředění, Advanced Mind pro dlouhodobou podporu kognitivních funkcí a Mind Mg, tedy nejlepší možnost rychlého doplnění hořčíku pro mozek i tělo.

Šik ve škole i na cestách

Když jsme u té studentské výbavy, určitě nikdo nepohrdne designovým batohem od značek jako je Beckmann, Herschel nebo Mark Ryden. Narazíte na desítky další značek v různých barevných provedeních i odlišných cenových hladinách. Vybírat tak můžete podle vašich finančních možností, zároveň však tak, aby dárek potěšil. Dbejte především na to, aby byl batoh zdravotně vhodný pro celodenní nošení. Pokud obdarovaný student do práce nosí spíše notebook než knihy, volte batoh také podle velikosti, protože do některých stylových avšak menších batohů klasický laptop nedostanete.


Ať žijí diáře

Středoškoláci i vysokoškoláci mívají nabitý nejen školní program, ale i nestudijní části dnů, a tak se určitě hodí mít super nabušený plánovací diář. Podívejte se na nabídku například od Moleskine, Papelote nebo Clever Minds. Na trhu najdete také další vyhlášené značky a diář tak vyberete na míru obdarovanému i co do barevného provedení nebo velikosti.

I mimoškolní aktivity jsou potřeba

I studenti si zaslouží oddych a zábavu v podobě skvělých zážitků.  Co třeba Hurricane Factory, kde se můžete proletět v proudu vzduchu ve větrném tunelu, anebo Surf Aréna pro milovníky vodních sportů? Pokud je obdarovaný nejen student, ale také milovník adrenalinu, jistě zajásá. Máte-li v plánu dárek vybrat spíše pro někoho klidnějšího, vedle určitě nesáhnete s některou z klasických únikovek (escape game).

 

Doufáme, že vám naše tipy pomohou udělat ostatním radost a že i vy pod stromečkem najdete nějaký skvělý dárek!