5 dárků pro zvýšení produktivity do tisícovky

Vánoce už jsou za rohem a vy sháníte originální dárky pro vaše blízké? Máte v okolí někoho, kdo by potřeboval zvýšit produktivitu, ať už kvůli práci nebo škole? Máme pro vás 5 tipů na dárky přesně pro ně!

Pokud někdo tápe v tom, jak nastartovat svoji produktivitu, většinou sám se změnou nezačne. Pomozte mu s tím a věnujte mu nějakou z těchto vychytávek.


Hurá na kurz

Občas je potřeba slyšet moudra od někoho cizího, ale zkušenějšího, proto na prvním místě máme kurzy, ať už online nebo fyzické. Stačí do Googlu hodit "jak na lepší produktivitu kurz“ a hned vám vyjede několik skvělých tipů v různých cenových relacích. Finančně příznivější bývají samozřejmě ty online. Můžeme doporučit třeba kurzy od Seduo. I samotný Google ve své Google garáži jeden takový nabízí.

Soustředění v tobolce

Pokud chcete darovat pořádnou dávku přírodního povzbuzení v jedné jediné tobolce, sáhněte po Mindflow Focus nebo Advanced Mind (případně kombinaci obou). První jmenovaný dodá okamžitou energii a produktivitu. Oddálí únavu a nastartuje mysl pro důležitý úkol nebo projekt. Advanced Mind pak zlepšuje paměť, koncentraci a celkově schopnost učení. Při dlouhodobém užívání jasně poznáte zvýšení efektivity. Pro milovníky mlsání je tu pak novinka Mindflow Focus Chocolate - kvalitní čokoláda obohacená o 8 látek, které podporují mentální funkce, dodávají energii a oddalují únavu.


Plánování hraje důležitou roli

Pořádné plánování by nebylo možné bez diáře a dalších chytrých věciček jako jsou nástěnky a tabule. A nemyslíme obyčejné korkové nástěnky. Vyrábějí se už speciální plánovací (na týden, měsíc nebo rok), systémové nebo magnetické nástěnky/tabule, kam píšete, lepíte barvy podle priority úkolů apod. Dokonce si pomocí speciální fólie nebo nátěru můžete udělat nástěnku z jedné stěny ve vaší pracovně. Jestli ale chcete něco menšího, můžete pořídit třeba skleněné podložky na poznámky, které se vejdou na pracovní stůl.


Moudrost ukrytá v knihách

Pokud je obdarovaná osoba spíše samouk, sáhněte po knize! Možná jste už slyšeli o hitu Konec prokastinace od Petra Ludwiga. Ovšem v oddělení Osobní rozvoj každého knihkupectví najdete i mnoho dalších zajímavých titulů. Vyberte takovou knihu, který se k dotyčnému nejvíce hodí. Anebo rovnou poskládejte sadu 2-3 knih, které se vzájemně doplňují a parádní dárek je na světě.


Ať žijí nakopávače

Někdo je organizovaný dostatečně, ale potřebuje spíše povzbudit. Z takových těch klasických povzbuzovacích plodin můžeme jmenovat guaranu, ginko bilobu, šípek, matcha, kávu a černý čaj ale i borůvky nebo broskve. Můžete tedy zakoupit různé čaje, kávy nebo pochutiny obsahující tyto životabudiče.

 

Pomozte svým blízkým lépe nakročit do dalšího roku!