12 přírodních látek, které nastartují váš mozek na maximum

2 minuty čtení

Mindflow - okamžitá produktivita

Potřebujete se připravit na zkoušku nebo na náročnou prezentaci v práci? Kávy pijete tolik, že už vás na nohy nepostaví a energetické drinky jsou pro vás příliš sladké? Máme pro vás 100% přírodní variantu, jak rychle dobít energii a zvýšit produktivitu – Mindflow Focus 2.0. 

Pokud hledáte alternativu, jak probudit tělo a mysl před těžkým úkolem bez zatížení vašeho organismu, máme pro vás řešení. Doplněk stravy Mindflow Focus v sobě skrývá 12 přírodních látek, žádný cukr ani chemii a nabízí okamžitý účinek, který vydrží až 5 hodin. Jeho složení jistě potěší i vegany a k dostání je také decaf verze pro ty, kteří se chtějí vyhnout kofeinu.


Okamžitá dávka energie

Znáte ten pocit, kdy už zkrátka nemůžete? Už ani minutu nad daným úkolem nedokážete sedět. Pomoci může krátká procházka na čerstvém vzduchu, osvěžující sprcha, káva nebo čaj. Ovšem na jak dlouho? Kvůli častému pití kávy už jsme si na její účinky často zvykli, a tak mnohým z nás už tolik nepomáhá. Sprcha vás rychle nabudí, ale nemá dlouhotrvající účinek.

Kombinace látek jako kofein, guarana a vysoké množství vitamínu B12 vás dokáže během 20 minut nabít energií. Oddálí únavu nastartováním metabolismu a blokací receptorů v mozku. Bojíte se, že byste pak byli nabuzení až moc? Nemusíte. L-theanine ze zeleného čaje tlumí nepříjemné efekty kofeinu. Abyste byli klidnější a hlavně stoprocentně soustředění, je tu ještě Rhodiola rosea a ženšen.


Nastartujte svůj super mozek

Další látky, které skrývá jedna tobolka Mindflow Focus, jako Ginkgo biloba a DMAE podpoří paměť, vnímání, zpracování informací a rozhodovací procesy. Přesně to, co potřebujete, abyste mohli dosáhnout skvělého výkonu a dokončili projekt k vaší absolutní spokojenosti. Alpha GPC a aminokyselina L-tyrosin zase zajistí správné fungování mozku.

Když se nabudíte kávou nebo energy drinkem, po hodině či dvou přijde neskutečná únava. Tomu se snažíme zabránit, je potřeba organismus dlouhodobě podpořit a nemít pocit předávkování kofeinem.

Pracuji jako copywriterka a občas se mi v jeden den sejde více delších či složitějších textů, které musím napsat, anebo překontrolovat. Když cítím, že už nemám energii a více než práci se věnuji koukání z okna, sáhnu po Mindflow Focus. Do 15 minut se dostaví účinek a já jsem schopna svou práci dokončit kvalitně a včas.

Nikol

 

Zní to jako příjemná varianta, jak dobít baterie? Vyzkoušejte přírodní cestu k nerušenému soustředění. Kvalita a maximální účinek ověřený více než 150 vědeckými studiemi a články.